top of page
headplaten.jpg
Product
stelconnieuw.jpg

Stelconplaten


Van Duijghuijzen Handel & Transport is al jarenlang het juiste adres voor het leveren van Stelcon® platen. Deze platen van hoogwaardige kwaliteit bieden wij zowel nieuw als gebruikt aan

Stelcon® platen zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Hierbij valt onder andere te denken aan met of zonder stalen omranding, enkele of dubbele wapening, verschillende diktes, De Stelcon® platen zijn standaard voorzien van een enkele wapening.  Kenmerkend voor de Stelcon® platen is dat door de belasting optredende spanningen geheel worden opgenomen door het beton.  Bij zeer zware belastingen zijn er Stelcon®  S- en A-platen leverbaar. De Stelcon® S-plaat heeft extra rand wapening en de Stelcon® A-plaat is met een volledig constructieve wapening uitgevoerd. Doordat de Stelcon® platen zijn voorzien van een kwartsharde deklaag kennen ze een hoge slijtvastheid.

De Stelcon® platen zijn onder andere bekend om de kwalitatief hoogwaardige stalen hoeklijn. Deze warmgewalste hoeklijn van 4 mm zit in de Stelcon® platen verankerd en beschermd de rand hierdoor optimaal. De Stelcon® platen worden op deze manier beschermd bij het gebruik door onder andere heftrucks en rupsvoertuigen.

Stelcon® platen zijn kwalitatief hoogwaardig en in vrijwel elke situatie toepasbaar. Terreinverhardingen, erfverhardingen, sleuf silo’s, fiets- en wandelpaden, kortom, een Stelcon® plaat is er geschikt voor. In geringe tijd is er met Stelcon® platen een goede terrein verharding te creëren die op elk gewenst moment weer op gepakt kan worden om te verplaatsen.

De standaard afmetingen van de Stelcon® platen zijn 200x200 cm, 200x150 cm en 200x100 cm. De standaard dikte 14 cm(aslast 15 ton) en 16 cm(aslast 20 ton). De deklaag is standaard geborsteld maar een gladde uitvoering van de deklaag behoort ook tot de mogelijkheden. De Stelcon® platen zijn voorzien van het KOMO-keurmerk.

Een Stelcon® plaat behoudt een hoge waarde en is daarom een goede investering voor uw terrein. Kijkt u bij het tabblad diensten eens welke mogelijkheden wij u hierin kunnen bieden.

 

bottom of page